Tabung

Monday, July 2, 2012

Result Semester 2




Alhamdulilah. 


bertemu kita sekali lagi dengan limpah Rahmat dan kurniaNya. 
kuatkan speaker kuatkan speaker.
hana nak berhujah ni habak hanggggg~ 

ehem.. hai yuoollsss.
kabare?? waras? #takat tu je ilmu aku in jawa language sebenarnya.

semoga korang semua sihat fizikal dan mental.
musim result is coming up ni memang kadang2 tak period pon boleh jadi period.
sebulan boleh datang dua kali period. ahh gelojoh
yang iman kuat janji taknak marah2 pon boleh tergelincir sikit mulut tu sebut 'damn! apahal gred teruk cam lahanat?'
eleh macamlah itew tak tauu.

speakong of final sem result (bercakap tentang keputusan akhir semester), nothing i really can do except, redha. yeah, you know me well kan kawan. i am never score 4 flat and dont worry i wont beat uoollsss.

even me dont feel like i am stupid enough when i get this and that. well said, pointer is a number. just number. =)

ilmu yg nak disampaikan tu yg penting, awak dapat ke tak apply dalam kehidupan awak dan macamana awak belajar untuk bersyukur dengan apa yang ada depan awak.

but alhamdulillah, getting better than last sem. syukur. the best part in this chapter of my life, my unofficial pointer is really close to my target. owhh well. i dont put high target in mind. pelishhh. target i setakat second class pointer je. kahkah. and its really 0.05 more to achieve that target. how sad?



its ok, as long as my parents is okayyy =)
i told my mom and she was happy! yeah, maybe she knows well how hard engineering course is. ok2, actually, i dont have any target as you know i ni jenis yg buat keje asalkan berjaya. not so berjaya pon takpe asalkan berjaya. haa, paham tak ayat i? 

actually that target my mom yg bagi. dia nak i lepas target tu and its close. Allah plans it for me. i just give my full effort. 

kalau Allah kata 'engkau dapat A'. takkan lah termampu kudratku nak tukarkan nya kepada B. Allah's plan is secret and gonna be awesome at the end of your life, insyaAllah.

Allah tak marah kita tak dapat pointer bagus, tapi Allah marah kita tak pergi belajar. =)

thanks to lecturers for being the man yang sudi sampaikan ilmu Allah kepada insan haus ilmu macam saya ni. thanks a lot lot for being so nice in teaching. sorry if anything i done without realizing it. i never want to do wrong and hurt any feelings. =)

i am here to be loved and loving people around. i dont have time to hate anyone bebeh. to friends, thanks for everthing!!! tak terkira berjuta juta pertolongan dari korang. really appreciate that. 

special thank goes to suhailah (rumate yg sgt caring), shu (kawan yg sgt supportive), paly (the one yg bantu buat lab dari dulu), syud (teman yg baik dan suka happykan org), ater (teman gelak masa gila), ada, kak diha, kak tomen, kak nurul, kak ayu, kina, bibi and semua lahhhh! ponat lah den nak sobut satu2 woi

thanks btekians =)

and not forget, my parents!! thanks for being my everything!! <3 =)

#macam ucapan budak 4 flat pulak. heh

endofstory

ketap bibir.





3 comments:

Blog Epic Scene said...

Usaha dan doa tangga kejayaan!

E'in said...

yg penting dh cube yg terbaik.. kan? :)

hananotgojes said...

yup, janji dah buat yg terbaik n kita rasa usaha tu dah berbaloi sgt dah =) thanks