Tabung

Tuesday, May 28, 2013

Hoki Uniten 2013

Hello everyone, apo kek ateh??

apo kek ateh? apo polek bona? maksud eh, kalau dalam omputih wassup wassup! haha. lama kot tak menebeng dekat blog ni. so how r youuuuuu readerssss. *macam ade je readerssssss kannn*

tak payah cakap banyak, sebenarnya aku nak cerita pasal open uniten yang baru je beberapa hari berlalu. Pada 25 & 26 May yang lalu. game overall, okay lah. not much improvement la aku ni. -.- ape entah, lack of training and obesity. pergh perit syial nak taip 'obesity' tu. mcm cilake sebenarnya bila aku tau BMI aku naik tepat ke overweight level iaitu 25kg/m2. sebelom ni maintain 23kg/m2, in normal and healthy weight btw. tapi sekarang, perit doh. serius. naik mendadak. 

persetankan lah semua tu, janji happy sudah ye dok. tapi nak setankan sangat pon tak boleh. tak sihat. on diet, serius.

tapi kannnnnnnnnnnnnn. urmmm urmmm takot tengok peha sendiri woi =/


btw, thanks Miqdad sebab datang jumpa kami. Miqdad ni sebenarnya kawan aku yang paling bangang aku pernah jumpa. kalau takde dia, rasa hidup tak berapa nak lengkap. jadi bila dia datang, aku rasa mcm nak meninggal punya terharu. tapi memang patot pon dia datang, sebab member dua orang main takkan taknak sapot. kihkih. yang paling kiri tu takkan tak kenal, banyakkali jugak aku kenalkan dekat blog ni. bestfriend. hihi


yang lagi terharu, senior sekolah yang main hoki dulu pon ade sekali. fuyooo rasa macam artis. kahkah. kiki (baju merah) and peyto (baju biru) ni datang bersebab sebenarnya. nak skodeng aweks2 katanya. hahaha. ulau datang ikot budak berdua ni je kot. bukan nak tgk aku main pon. lepas tu dok ligat kutuk aku adelah. -,- takpe takpe, kutukan tu semua sebagai inspirasi untuk aku kurus. serius. bhahahhaha. ok kelaka. thanks abam2 for coming. untuk abam peyto, thanks ye air epal secawan. adik hana rasa air epal tu sedap sebab orang belanja je sebenarnya. salahkan kiki sbb bawak minum situ. wkwkkw


dan tak roksta aku rasa kalau pergi even mane2 tak amek gambar dengan diorang ni. feat dan nisah, ex-team dulu. haha. semua maintain lagi badan since sekolah rendah dulu. jeles sikit. sikit, ah lah.



teammates, the main subject here! aku tak tau lah nak kabo macammana, aku sayang teammates ni dah macam adik beradik sendiri. tak usah lah kau nak ragukan sayang aku ni sbb semua orang ade tempat kat hati aku yg kecik ni. gituew. 


the most favorite kakaks! love you sho much sayang. kak miera n kakchik thanks for coming, walaupon dah keje dan masih bergelar student utem. sanggup bantu kami dan itu mahal. :,) 








kenangan, kau orang semua takkan pernah aku jumpa lagi di mana-mana. terima kasih, bagi banyak warna dalam hidup aku. teammates, uolls deserve my kasih sayang. :* 

tak lupa, terima kasih kak ekin yg banyak handle itu dan ini. dan pakcik rahim yang banyak tolong team, hihi coach tuuu. 

more edited photo. selamat menelaah.













p/s : dah boleh fokus nak kuruskan badan dan study week is around the cornerrr! 
p/s/s : game kalah di semi final dengan upnm 1-0 utem

No comments: