Tabung

Saturday, February 16, 2013

Family Day 2.0 Part 1


Hello guysssss! some kind of pictures for you to see how much i love my LEADS siblings. 

padahal dah seminggu berlalu. tapi masih rasa baru semalam bersama. Whoaaaa!

aku gerak dalam pukul 11.30 pagi dari rumah. Dalam perjalanan aku terlanggar ular warna hijau. Aku tak pasti ular ape. Yang pasti aku angkat kaki macam baru lepas pijak tahi. Punya geli. uwekkk

Pergi Kuala Pilah jemput Puteri Aliana dan Puteri Jonet. Dan ikot bontot kereta Qiu dan Bedul sepanjang perjalanan ke Port Dickson. Walaupon masing-masing bawak macam pelesit, aku redah. Aku cool. Ya, percutian kami tahun ini di Port Dickson selepas Melaka tahun lalu.

sampai, dan ini aktiviti pertama kami!



that was my first time la macha naik bananannanana boat. naik dengan adik-beradik. lain betul feeling dia! alhamdulillah tak mabuk laut. dan takde ikan josh. eh
aku punya seronok sampai entah. tak tahu nak bagitau macammana kat engkorang. k




dengan shielerq a.k.a fazidah jonet. 



lovely ladiesssss! meh aku kenalkan. yang itu bakal engineer, yang ni bakal doktor, sorang tu pulak bakal pharmacist, yang tu bakal computer engineer, yang tu pulak bakal boss besar bisness, yang sorang tu bakal cikgu Mandarin, ada jugak yang bakal jadi food scientist. (sambil tunjuk dekat gambar) hebat ladiessss dekat atas ni. moga moga impian tercapai. aminnn :D



Kenangan indah tu boleh kata sampai sekarang pon kalau aku tengok gambar boleh senyum-senyum sensorang. Nak kata aku gila? Terpulang. ahaks. 





\


teluk kemang, bukan main ramai orang. Air laut kemain masin. Masuk mulut dan hidung macam nak nazak dah bila jatuh tengah laut.


ini cerita dia, Qiu Jambu mungkin cemburu gambar ni cantik maka beliau pergi edit supaya nampak luas muka aku. dasar betui wkwkkwkw



ini baru aktiviti petang, banyak lagi bakal menyusul. kehkeh. continue....

eh kejap, aku nak bagi kaki celup tahi sikit dekat bebudak bawah ni boleh? kejap. kau baca komen diorang yang macam haram dekat gambar bawah ni.



bangang kan? ya diorang memang bangang tak sudah.
k. 

continue.....


p/s : gambar curi dari Qiu, Jiejie, dan Kicap. 










1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/