Tabung

Wednesday, January 11, 2012

Pengkalan Balak #1



hye there. what's up? me, just landing on my awesome bed, looking straightly to the screen and thinking hardly, what the words should i type here. haih. banyak sangat story yang tertangguh dek kerana bz yang tak terungkap. alah biasa tegal biasa. tell me, sapa je student yang tak pernah bz bila dah dekat/semasa final sem ?

ok, i'm done with all the papers ! now here without any pen and A4 beside me. no more . hehe. the super subjects, (that almost kill myself) are :
Measurement
Aljabar Linear
Digits Electronic 
Electric Circuit
Bahasa Jepun

seriusly, i do have problem with all those thing. hard to get you into me until Allah izinkan you masuk dalam diri i and live the life as Hana Zainal. HAHA. boleh cenggitu ? hanya mampu berdoa, moga butakan mata lecturers bila jumpe kesalahan i. hehe *kidding

er, macam dah lari tajuk ! back to title, pengkalan balak jadi tempat berhibur setelah stress jawap exam. we went there as a class trip, under penasihat akademik. sadly, tak ramai yang join. i can't give you the reason why, but for me... just one word. AWESOME ! :)

sepatutnya sabtu i da cabut balik rumah. tapi tangguhkan dulu sebab nak enjoy with friends and of cos la en Farriz, yang kami sangat hargai dan hormat :) pergi dengan kereta Sue, just 3 of us. yang para imam, naik kerata effi. para imam- jai, apek, and awie. perjalanan mengambil masa selama 3 jam setengah. ( tunggu para imam bersiap dah berapa jam -.- )

and watch out this video ! hehe



this is my 1st video yang i upload at youtube. 
a bit annoying of me. geli gila bila dengar suara sendiri. hahaha.tak ramai pon yang view, as you know it already, i bukan femes ames macam maria elena, anwar hadi nak dapat hit beriban tu. i just an ordinary girl yang upload just to enjoy ! hehe.  but wait, to abang petronanas yang koreks hidung tu.. please do it at home.. or korek secretly la. kami yang geliman tengok awak buat projek . ehhe. peace 

tired of waiting, me and shu snap la 2 3 keping gambar. sempat je kan, nak tunggu para imam bersiap ! haha jom tengoks !


masih tersenyum sambil bersabar


annoying faces !


lastly, shu bertukar menjadi Hulk ! what the f. -.0 haha


konvoi together, ikot sign board je jalan kan. it was memorable! you know what, since i kat utem. i really want to have a sweet escape with dearest friends. alhamdulillah, Allah kabulkan doa i to have this beautiful  memory yang kompem2 i takkan lupa !

da sampai da pon :)


sorry for the 'pengkalan chepa'. shu was so excited and she didn't know what the hell she was saying :P * giler teruja tengok laut !!!

cam da nak habis entri ni? sabar, tunggu part seterusnya :)


2 comments:

Adam said...

fuh, mimik gembira tak terkata tu

winna shinta said...

ye betul!! hehe