Tabung

Thursday, January 12, 2012

Pengkalan Balak #2


continue from part 1. we arrived there lebih kurang pukul 4.30. ambil mood laut kejap. duduk berbincang dengan en farriz. macam2 cerita keluar. and for sure that was called cakap belakang. HAHA. betul ke? tah, yang pasti bukan 'langgar belakang'. hehe




tengah sibuk2 kami bertikam lidah sesama sendiri, dak shu ni boleh g layan kids at the beach tu. haih -.-


and here is the main event ! BBQ (babi beratur ^&*!) er

fyi, kitorang beli sendiri ikan, ayam, sotong and sosej. and shu is the mummy. hahha. dia je yang g basuh, peram bagai tu semua sebab.... dia je yang pernah buat. kalau style i, i buat dengan serai & kunyit. mmg masyuk. tapi last minutes, tak dapek nak bersorai sumo doh ! shu buat pon masyuk juga. hehe. *jage hati kwang kwang

shu dan awie. 






banyak gila you allll. auchhh, i fell hungry right now. nak makanan tu balik boleh? sebab kami tak habiskan hari tu nye pon. siap boleh bungkuskan untuk en. farriz. how sweet la beliau dan keluarga. alahaiii, comel. hehe


she was getting bz with her stick ! haha


jai hanya menghancurkan ikan ikan tersebut ! haha


waaaaaaaaa, sedapnya !! 

sue and awie.

macam2 yang kami borakkan malam ni. bukak cerita itu dan ini. and i still can't classified yang kami borakkan tu cakap belakang or just to share what we know? tah. pikir la sendiri kalau betul dah matang. haha amek kau ! nak sangat. 

makan durian lagi malam tu, fully support by en farriz. wah, mmg makan besar hang tau dok. ! memang seronok, sampaikan malam tu masing2 tidor tak bangun2 sampai ke pagi. punya lah penat. in my mind, nak lepak tepi pantai malam2. so cool and cold. ! tapi apakan daya... pagi2 bangun, suara seorang pakcik yang tak puas hati kami tak kemas kan tempat bbq ! hahah relex la pakcik. this is orang mudaaa. mmg begitu. keje last minutes sikit. hhe.

end of the night. ok, just wait for the next part. bai :)


2 comments:

Asy Faro said...

kasut tumit baru raya tahun nie ke? amboih..

winna shinta said...

aku cerita lain, kau tanya lain. mmg style la asy ! hahaha