Tabung

Saturday, August 11, 2012

Entah Ape Ape

Assalamualikum!

kemain lama lagi ambil masa nak update new story! masa kemain banyak. ya betul, 24 jam satu hari kita miliki. semua orang miliki. tak ada siapa pon lahir hanya dengan 20 jam sehari. takde. dalam kes gua ni, kerajinan tu kurang. mungkin juga tiada!

entah apa yg gua nak coretkan di sini. gua tak tau. tapi apa yang gua tau, gua nak update entri baru.

nampak tak sebenarnya gua takde tujuan hidup? gua hanya buat apa yang gua rasa nak buat dan TARAAAAAA! dah tercoretnya beberapa ketul ayat menandakan gua dah update. ok tu je lah. bai

minat baru gua.