Tabung

Wednesday, August 11, 2010

solat terawih dan LEADS

salam. .
hye hye. . .winna nak share sumthing. . .
tengok title pon da tau pe yg winna nak cakap kan .. heheh
my first terawih at kmj!
20 rakaat taw. . mula dengar, gerun jugak.. hehe
winna pernah wat 8 rakaat je. . 
alhamdulillah, dipermudahkan tuk solat 20 rakaat. . 

sayu je rasa malam tu. . . 
tetibe2 teringat kat rumah. . 
dan kat hostel dulu. . 
ramadan tahun lalu bersama rakan2 LEADS,
berterawih bersama. . 
sahur bersama. . 
buka bersama. . 
ke bazar bersama. . 



betapa rindunya winna kat kawan2 !~
hope, tahun ini, kita dapat lalui ramadan dengan tekun dan sempurna walaupun masing-masing sudah pon mulakan kehidupan yang baru bersama kawan2 yang baru dan suasana yang baru. . 
ukhwah fi sabillah. . . semoga ukhwah kita berkekalan. . 
insyaAllah

da setengah hari winna puasa, 
tak sabar tuk create another memory with people here

SELAMAT BERBUKA ;)


Tuesday, August 10, 2010

mubarak



salam
yuhuu. . . already 3.10 a.m
urm. . . rasa nak tido tapi. . . . . . nak juga updates blog. . hehe

oke. . ..  let's talk about TODAY !~ (9/8)

winna baru je selesai tangok movie! urm, nak komen boleh?? 
''ehem3. . .heroin tu terlalu comel '' 
tu je. . oke fullstop
gagaga

layan dengan mariam. .  .bosan la nak layan sorang2. . luckily, my tutorials,done. . preparation for tomorrow class (esk lecturer nak, mlm ni baru winna buat. . DON'T TRY THIS AT HOME)

. .. kalau nak ikotkan, winna nak je tidur sebab esok pagi2 da de kuliah. . . .. owhhhhhh. . . . tapi. . . . . . .
as u know, I'M SO ADDICTED TO MY PAGE! muahaha



eh eh eh, sedar x?? lusa da nak puasa taw! happynyer. . ..  . .bulan yang selalu ditunggu-tunggu..... ;)


Kesempatan ini, winna nak ucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM DI MALAYSIA DAN SELURUH DUNIA.
DENGAN HARAPAN, RAMADHAN KALI INI DAPAT MEMBERI SERIBU KEINSAFAN BUAT DIRI KITA. . laluinya dengan tabah, tenang dan penuh ikhlas. . insyaAllah, ibadah kita diterima. . 



winna sangat excited oke!~ serious. . nak rasa berpuasa di bumi KMJ. . .  nak tambah banyak amalan..  nak lebihkan perkara2 sunnah! subhanallah ..  winna rase syahdu sangat bila Ramadhan makin hampir. . . tinggal esok je lagi. . .  ! harap winna dapat syafaat pada bulan yang penuh barakah ni. . insyaAllah ..  .

oke, winna off dulu. . . take a good health, tido secukupnya (walaupun 3hours aje)
salam