Tabung

Friday, July 30, 2010

i love everything about KMJ





salam ..
urm . .lama sangat da rasanya aku tak share story kat blog sendiri. .
niat nak update blog tu memang ade. . tapi bila hanya sekadar niat. . .
satu hape pon xkan jadi kenyataan. .
HANYA NIAT. .


alhamdulliah, dikurniakan sehari lagi untuk aku hidup di muka bumi Tuhan yang sungguh indah ini. .
esok lusa belom tentu dapat hidup dengan aman dan tenteram di tanah Malaysia. .


hampir 3 bulan aku meneruskan pembelajaranku di kolej itu. .
macam-macam ragam manusia aku boleh tengok ..
ada yang baik, terlalulah alim ..
ade yang selalu homesick (sakit rumah)
ade yang hipokrit
ade juga yang ala-ala ayu, tapi x. . (phm2 la kan)
ade yang macam biskut ..
ade yang happy go lucky always
ade yang really enjoy themselves
ade yang  tersangat la malu bila berdepan dengan orang
ade jugak yang terlalu yakin!~
macam2 .. hehe








alhamdullillah, aku sekelas dengan rakan satu sekolah dulu. .
mariam hafid ;)
bukan ape. . aku ni slalu missplace barang. . x kire la berharge ke. . x ke. . mmg slalu akan tanya member2 ..
mne aku letak barang tdi. . aku rase mariam mmg da tau habit buwokk aku ni . hehe
sbb tu aku bersyukur bila ditakdirkan sekelas dgn dia . .








lagi satu, boleh jadi S/U aku. . ape2 hal aku akan tanye dia, all about assingment, tutorial or everything laaa ;)
sebab dia ni long term memory. .  .so, boleh simpan banyak bende g dari diriku ini. . . muahaha


seriously, im happy to be there. .
i love the environment..
i love the schedule. .
i love the people around me. .
i love my sporting classmates..
i love my roommates..
i love my neighbors
i love the lecturers (patot ni ltak kat 1st place)
i love the staffs
i love the food serve at the cafe
i love everything about kmj ;D
hehe. .






laz week, before landing at home,
i sit 4 UPS (ujian pertengahan semester)
my comments are,
soklan senang tapi aku je yang x study hard. . 
masa cukup! 1 jam. . tapi aku je yang x pandai manage that time. . 
positive nyer saye. . kan kan .. . 


hope 4 the best .. . insyaAllah
aku da usaha. . aku da tawakal. . 
hanya doa penentu segalanya. . 



MY CLASSMATES 
F6T39
top from left : mariam, atus, hidayah, atin, fasha, raihana
bottom from left : haziq, eja, ME, izzah, taty, daya, hamk

yg xde dalam gambar : khidir, fizz, bella