Tabung

Saturday, February 18, 2012

Just 'Something' To Read





anggaplah ni diary aku yang engkorang tak pernah teringin nak baca!


i just can't stop smile. that new color of my kancil make me soooooo melt, feeling good and i felt like, WOW!! 


................

hari ni pergi hantar barang kat TTU (my kolej kediaman). suasana boleh tahan meriahnya kat sana. untunglah, TTU open office sabtu. kolej kediaman lain boleh daftar ahad sahaja. ~ HAHAHA. kesian lu orang. 


hantar2. terus balik aje. tak singgah shopping pon. owh ye, mak n ayah aku yang tolong hantarkan barang tadi. so kiranya esok aku layan drive tanpa barang lah! kihkih. but wait, ya Allah sbnarnya banyak lagi barang tu :'( mmg macam pindah rumah dah,,


honestly, i felt so sad. not in good mood to continue my life for this semester 2. i fell like, 'how damn i am to be apart of there!' rendah diri. yaa, aku sangat merendahkan diri walaupon sebenarnya aku tinggi heh


really dont know how to start my life there. takut, cuak. takut subjeks sem 2 gonna be more tougher, more tricks. i just hope i don't lose my ability to finish my degree there. ya Allah, minta jauh. 


semoga dipermudahkan segala urusan... amin..


..........







5 comments:

Afzainizam said...

yuppp mudahan dipermudahkan setiap apa jua dikerjakan....

kalau kata mudah.. maka mudah lah ianya...

Story terbaru blog kami...
masalah kereta lembab tak ada pickup

suha said...

insyAllah everythng gonna be ok (^_^)

Cik Retiss said...

Amin..hehe..

btw,follow sini balik..selalu2 lah komen entry kite ek..kite balas2 komen kat entry awak juge.. :D

HeNRieTTa JoSe said...

GOOD LUCK

winna shinta said...

thanks semua. insyaAllah, hana kuat! :)