Tabung

Tuesday, February 28, 2012

Gojes Baby Pink



hello and assalamulaikum kawan2. just coming up with my new color of kancil. hehe.sebenarnya nak study ni. tapi, alah update lah kejap. :P
 
TARAAAAAAA!















minnie pink is just so nice, comel. serius aku rasa nak bawak tido je kereta ni. punya excited. HAHA. ALHAMDULILLAH. ade rezeki lebih, pasang skirt, bumper.

dulu angan2 je lebih nak kereta kaler pink. siap target suruh ayah belikan myvi pink. hehe. tapi rezeki tu tak da kan. kancil lama ayah pon boleh. boleh upgrade, small the pieces je :D
 
actually, banyak benda lagi tak lengkap kat kereta tu. as my dream, nak tinted, sport rim. tapi slow2 lah kan. 'ingat abah kau cap duet ko?' 
 
cover rim tu didatangkan khas oleh kekasih hati saya yang hensem pada mata saya sorang je. ihiks. mr boy tolong spray kan kaler putih and bagi free that cover. ada kekasih yang sanggup bangun awal on weekend semata-mata nak buat semua tu? kalau ada, tahniah. anda awesome! maybe for you this is just a small usaha. but for me, I'M TOO HAPPY for this small gift. thanks sayang. ihikkkkk

and for main sayang, ayah and mak. thanks a lot cayang. muah muah muah. i love you both more! :)

the only one in melaka or maybe in malaysia. who knows? :) 




p/s : entri takde niat ape2. just to share. you dont like it? like i care. hihi

7 comments:

saya_arief said...

sangat pink woooo.
:)
pinjam.

Afzainizam said...

wahhhh menyerlah colour dia... memancar2 warnanyerrr... sesuai pink ngan femenin....

yuppp kalu pasang skerting ngan tampal sticker flower pada body lagi cun beb..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

echa takashimaya said...

sooo pinnnkkk.hehe

winna shinta said...

hehe. i just love pink la. thnks ! :)

Fz27 said...

peewiiiiiiittt kali pink panter

winna shinta said...

hahaha minnie pink laa :P

Afzainizam said...

FEMENIN MMG TAK LARI WARNA PINK...

TAPI MMG SESUSAI GEGIRL GUNA WARNA TUUU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy balut cover door panel kereta