Tabung

Thursday, September 1, 2011

Raya Sempoi

salam
SELAMAT HARI RAYA. wah. meriah kan masing2 beraya. hush, tahniah la korang! haha. guwa rasa raye tak raye je. cece padahal meriah giler kot. alhamdulilah. walaupon meriah, masih ingat pada yang telah tiada. arwah wan, mak teh,mak long, paklong, ami naim dan ramai lagi yang dah kembali ke rahmatullah. Al-Fatihah. 

mai nak share beberapa keping gambar. bagi jeles sikit lu orang pada wa. *macam retis punya ayat. dem -.-

my beloved parents .ILY

gile bergambar kazen wa yang sorang ni

kahkah. beg mak guwa tu. guwa tukang iklan je


cuma rasa terkilan je tadi. mana tak nyee. sedara mara wa ade buat BBQ raya dan tak dapat join sebab terlalu lah penat. owh dem! kalau tak ikotkan sangat rasa penat tu, kompem giler guwa tengah happy sekarang. suka kot meriah2. family guwa nih pulak hiruk mereka, pergh. terbaik meriahnye! hahaha. but it's ok. next year, umur panjang, insyaAllah. nyesal beb. urm. *ok, wa positif. tak guna menyesal di kemudian hari.

penat bukan buat ketupat ke bakar lemang ke tadi. takdenyer. cume penat sebab dah happy2 dengan boboy! wahhh, 1st time taw boboy datang rumah. jumpa mak, ayah, umie, wan, atok n lain2. mmg seronok. family pon terima baik kedatangan tu. opps, bukan kedatangan berbaur pertunangan yeh. hanya singgah berhari raya ajo. gambar memang dia tak dapek la den nak upload yo. hihi

sekitar hari raya pertama....





ok. takboleh upload banyak2 sebab masih penat nih. hihi. guwa harap korang semua enjoy k raya ni. tak payah nak sakan sangat pon takpe kot. just be happy walaupon tak sakan mana. kalau positif diri kita, insyaAllah. positif la setiap yang kita lalui. happy tu positif kan. so, pandai2 lu orang la nak buat tuka2 charge dalam diri tuh. main point here is, petang happy, malam pulak sedih. muahhaha. ok bai

p/s: wa macam rasa senyuman terukir tu macam ala2 retis la. korang tak rasa ke?. dem dem!~



3 comments:

Amsyar Hamtaro said...

jelez nye tgk.... ='(
xder gambar raye punnn.... hahaa

amna said...

alolo.. cute2 nsem2 belako :)
selamat hari raya! jom sambung convoi raya lagi!

Mike said...

raya yg biase2 aje :-D