Tabung

Friday, September 23, 2011

Akhirnya, Kereta Idaman!


alhamdulilah. akhirnya jumpe jugak kereta idaman wa. fuhh. susah taw nak cari... tanpa perlu ke kedai kerata. owh kerata idaman.. 


kereta.....
merupakan satu keperluan.. bukan lagi kehendak. hidup sebagai seorang pelajar utem, memang memerlukan KENDERAAN. ye, kendaraan. tak kiralah motor, kereta mahupon basikal. sangat berguna... setelah berfikir panjang, mak benarkan wa bawa kereta untuk teruskan hidup di perantauan ni.... *perantau la sangat kau! alhamdulilahh. syukur ayah n mak dah bagi keizinan ni. kalau nak cerita keperitan wa menunggu bus, boleh. tapi masalahnya, engkorang nak baca ke? takde maknenyer kan? haha. wa taknak la cerita nanti you ol tacing~

kereta + pooh sticker = awesome! 

inilah idaman wa... kereta apaponlah, myvi, viva, vios... yang menjadi kegilaan remaja comel zaman sekarang adalah tampal2 sticker pooh bajet hot hot kejadahnya tu! *statement mengarot. ok. maaf, wa sorang je gile pooh kot!! wa tampilkan, satu2 nya gambar wa dengan kereta idaman yang kini milik wa! HAHAHHAHHAHA. *gelak bangge



tak sangka lah! wa jumpe jugak kereta idaman ni. tu yang boleh show off dengan engkorang...... apahal? korang jeles? hahahha. ok2 mcam tak logik pulak tiba2 wa dapat kereta sebijik. sape nak bagi?. wa memang nak bawak kereta dah, tapi bukan kereta yang ini.. ni wa pinjam je tuk bergambar... jgn la mara! hihi. 

tah sape punya kereta wa cilok nak bergambar sama. thnx ye kak. kereta awak buat saye teruja dan terus nak bergambar same. jgn marah ye amek gambar tanpa izin.. hihi.awak memang cool sebab giler POOH jugak macam saye! kalau awak terbaca post ni, saye nak awak tau yang saye dah jatuh cinta dengan POOH car awak!  saye harap saye dapat jumpa awak depan2 tak kisah la sape pon awak.. ( hrap2 pelajar utem la :P ) 

kalau rasa tak cun, tu masalah korang, wa tak kisah pon pandangan engkorang. haha ok bai

p/s: jumpa kat mcd ayer keroh tadi dan terus teruja sampai meleleh air liur. lovely car!! wa nak jugakkkkkkkk! -.-

7 comments:

♥e'in♥ said...

penuh sticker keta nie..

Cik Suriz said...

hehehe

azly♥iejah said...

wowwww...pminat pooh upa nye :))

http://azlyiejah.blogspot.com/2011/09/soalan-bodoh-yang-orang-selalu-tanya.html

ShahzCudin said...

meriahnye kereta...

Mila Ahmad said...

igtkan kereta kamu..memg cumell mcm kereta mainan lak kan?

winna shinta said...

serius cantik!! :DD

Anonymous said...

waaa....comeynye...sma minat kita...sy btul2 inginkn kreta mcm nie...