Tabung

Saturday, August 6, 2011

Kawan Sekatil (GAMBAR PANAS)


nak tau macammana aku berkawan? haaa, macam ni! lepas ni boleh la korang jadi kawan aku jugak. ^^

AWEK CUN ni selalu muncul kat blog aku. aish. hana & fara memang tak boleh dipisahkan. satu sekolah, satu matrikulasi. terlebih emo pulak kali ni sebab nak share berjuta lemon gambar kami. *takadeponsampaiberjuta hehe. hubungan kami tak lebih dari tidur sebantal sekatil sebilik. erk ok daa

jom usha gambar dan sedikit huraian di situ (dah macam buat karangan bergambar time UPSR dulu)


'Exchanged Uniform Day'. mostly the girls of my batch( LEADS 0509) exchange the uniform and no one cares! the girl in that bomba suit was actually PUTERI ISLAM fyi. HAHA. and that was FARAH. 


In Biology lab. how I wish I could be there now, watching the past of me and friends. nak pinjam kat Hermoine Granger punya Pemutar Waktu, mungkin boleh selesai masalah? rindu nak buat past year question dalam lab nih! rindu nak pulun giler cari markah tambahan for any papers of Biology. haha. bukan pulun jawap soalan. jawap nyer ala kadar tapi mintak markah pergh masing2 macam mintak nyawe! kenangan...... fara was one of the best student in Biology. I proud of you girl :}


yang ini... gambar pergi ke kelas...... oi junior kat belakang tu, macam tak pueh ati je? kiki sorry la. kami memang kaki snapping. -.-


dan ini.... gambar pulang dari kelas. 

pergi balik sama2. kalau aku bla dulu, cik farah ni mesti muncung seribu ela. haha. paham sangat dah perangai dia :P tak ada aku memang dia tak boleh hidup kan fara. ngeeeh ngeh


muke aku cam huduh giler silalah tengok sweety farah aje yeh.

habis kelas, belakang bangunan sekolah jadi tempat santai. relax je kat situ. actually ni gambar time photoshot untuk Pesaka (majalah sekolah). sempat jugak ambil gambar same2. belangkas!


haaa. ni first time and for the last aku outing dari form 1 sampailah ke form 5. muke memang keluar dengan parents dan cikgu sahaja. nak harap aku jalan2 kat pilah tu, no way! better aku duk hostel dan TIDO! HAHA. ni pon dia yang paksa aku ikot. farah just took me out of school padahal I was there for almost 5 years but she did only 2 years or less. fara intakes 2008 actually.  dia yang ajak aku kelua beb. thanks for that memory! kalau tak aku takkan merasa outing dengan kawan2! ngee

eyh lagi satu kitorang suke main tukar2 baju kurung! heee dan of kos suka menyanyi gile-tak-sedap-punya-suara- dan buat video. kat matrik pon ade kot webcam video! nak upload, seksa no.. tak boleh! :P

kenangan tak boleh blaa. mandi pon same2 ok! bukan sekatil je. opps. mandi ramai2 je pon. dannnnnn dia selalu tiru gaya 'golkeeper' yang sngat laaa.. . .. .. . ... . . stop! tak boleh cerita lebih ok. nanti jadi bahan lagi dek minah ni. sebab tu aku admired kat Khairul Fahmi. (takdekenemngena kot) NEXT!

dia memang sangat innocent. :)
dan sangat manja. sabar je lah kalau dia kata dia ok padahal sebenarnya dalam hati dia sumpah dia tengah bengang then merajuk. susah doh nak pujuk dia ni. haha!


Prom Night! kenangan beb. kenangan zaman sekolah. haaa, rindu boleh tak! tah kenape jodoh aku dengan dia hanya sampai kat matrik je. lepas sini sorang kat melaka sorang lagi terdambar kat terengganu. jaoh laaa. macammana nak drive ke sane nanti. 
kenangan ni takkan pernah lupus weyh. zaman sekolah lah zaman yang paling indah! kan?

-kompem lah kau lupa aku nanti kan. urm.... bila aku rindu kau, aku boleh tengok entri ni sebab....... aku dah kumpul gambar kite je kat sini!. kat folder masih bersepah lagi. ok bye-

P/S: mood happy sebab rase cam aku sorang je kawan dia. kehkeh. nak usha x? meh g kat blog dia :




9 comments:

Ecul said...

alalala..tomey2 nyaa

winna shinta said...

wah!

SABBAROCK said...

nice blog. do follow me too.

SABBAROCK said...
This comment has been removed by the author.
Farhana Jafri said...

u guys wt i teringat kat bestie i.. xlme lg kitorang grad. i wonder what'll happen next.. :(

winna shinta said...

siyes? dont worry la kot. slagi bond tu kuat, insyaAllah... :)

azra sophie said...

alooo...tingat zaman skola dulu...

kim heeruul said...

comel nye..=)
nak ngorat buleh..hehe..=P

winna shinta said...

BOLEH JE, haha