Tabung

Tuesday, August 30, 2011

Guwa Raya


e-card Raya wa yang kedua! muehehe. guwa tau guwa tak kreatif tapi guwa ikhlas giler babeng taw. guwa letak je masjid,corak, gambar bagai tu ikot selera tekak guwa. cantik tak cantik, tu belakang cerita. dari hati gua yang tengah gondok (seronok) nak raya ni. aisey. macam tak caye je esok raye! pertama sekali, semestinya wa nak mintak maaf kalau wa ade terkentot depan korang semua. dan korang pulak kalau wa tanye ape punya bau ni, mesti korang g sedut bau kentot sblum analyse kan yang bau itu adalah kentot dan mulalah nak buat2 tutup idung sebab kononnya kentot orang lain je busuk padahal kentot korang pon lebih kurang bau belacan cicah coca cola je! *perkara normal yang korang selalu buat, eleyh jangan nak tipu!~ 
-apahal cerita pasal kentot? tah, wa dah terjebak dengan Amsyar & Shafiz (bakal senior yang giler menganjing!)-

dikala ini, secara rendah dirinya wa nak mohon maaf dri korang semua. guwa tau guwa ni bajet bagus, bajet femes, bajet comel, bajet baik, bajet blog lawa, bajet blog rmai org nak bace. ~cit!~ dan kesemua jadahnya tu laa. walaupon lu orang tak pernah cakap, tapi yelah. wa memang suka pon nak rendah diri dgn hina diri wa sendiri padahal guwa tau guwa comel, guwa cute, guwa bla bla bla. erk. oklah oklah. guwa tau guwa mmg byk dosa kat korang semua. MAAFKAN GUWA k :) setakat ni tak ada sape pon yang dah hancurkan hati wa kecuali result upu dulu la. so, takpayah nak minta maaf kat guwa byk2 eyh. guwa dah lupakan dah semua sengketa kite yang dulu2 tu. eceh. ade ke masalahnyer? tak hade kot kan. so... kalau ada yang tak puas hati, mohon sgt2, maafkan guwa takpon kalau tak mampu nak beri kate2 maaf, korang bagitau je la ape benda zalim yang wa dah buat kat lu orang. kalau pasal kentot lu orang nak marah wa, minta maaf byk. kentot2 wa tolak tepi ok. ha tertinggal, sori gak kalau terkasar bahasa :D

guwa nak ucap sekali lagi, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI HANA DAN SEKELUARGA. RAYA MAI LA SINGGAH RUMAH WEYH! HIHI

perasan lebih kot. tak2 lawa.
*angkat sendiri


p/s : ape guwa buat pukul 2.30 pagi tak tidur lagi nih? esok nak raye la woiii! haha. boy berjalan dengan gemok n dak john. leave me alone here. sedeyh!~ haha
pss: apahal tibe2 guwa ni? tah bye

No comments: